PERSONOPLYSNINGER

Når du klikker rundt på hjemmesiden, indsamler hjemmesiden diverse statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere dig, selv om du måtte være logget ind.

 

De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Dansk Søredningsselskab samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

 

Som registreret bruger hos Dansk Søredningsselskab har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

 

Når du opretter en profil på medlemsportalen tildeles du brugernavn og en adgangskode. Det er dit eget ansvar at opbevare disse informationer betryggende.